Jdi na obsah Jdi na menu
 



Tabulky, statistiky jednotlivých zápasů

 

Statistiky jednotlivých hráčů "A" týmu - sezona 2008/09

 

počet zápasů

odehrané minuty

góly

přihrávky

ŽK

ČK

Balous Jiří

23 2008 3 2 5 0
Budík Petr (dor.)
1 10 0 0 0 0

Dobeš Richard

18 1260 2 2 2 0
Hofr Lukáš
26 2251 10 9 10 1

Holub Ladislav

5 274 0 0 0 0

Holub Stanislav

25 2250 1 0 2 0
Holub Petr (dor)
1 10 1 0 0 0
Hroudný Jiří
11 337 0 0 0 0
Kasan Tomáš
2 20 0 0 0 0
Knotek Pavel
1 5 0 0 0 0
Kundrata Filip
15 681 1 0 2 0

Kundrata Ivo

17 1375 8 9 4 0

Kundrata Libor

16 1430 1 0 7 0

Kundrata Radek

26 2340 19 17 7 0
Kundrata Radek 1 10 0 1 0 0

Lamáček Libor

25 656 2 3 0 0
Mikéska M.(dor.)
1 15 0 0 0 0

Měchura Milan

5 116 0 0 0 0

Neduchal R.

26 2333 0 1 4 1
Polášek Z. 1 1 0 0 0 0

Šeďa Radek

19 1640 0 0 5 1

Šifel Radek

26 2290 11 10 12 0

Šťastný Lad.

23 1508 8 6 2 0
Vacula Pavel
1 90 0 0 0 0

Vaněk Michal

21 1736 3 4 2 0

Zajíc Radek

15 1050 0 0 7 1

Mistrovské zápasy - jaro 2009

14.6. Lanžhot - Agro Milotice 3 - 0 (2-0)

Sestava:
Holub S. - Šeďa R. Balous J. Neduchal R. Zajíc R. - Šifel R.Vaněk M. Hofr L. Kundrata R. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Kundrata F., Lamáček L., Měchura M., Polášek Z.
Absence: Kundrata L.

Komentář: z www.sokol-lanzhot.cz
K závěrečnému zápasu letošního fotbalového roku k nám zavítal silný celek AGRO Milotice. Očekávalo se kvalitní fotbalové představení a nutno konstatovat že se očekávání naplnilo.
V úvodní šanci zápasu se ocitli hosté, ale Hofr hlavou ve 4‘ branku těsně minul. V minutě jedenácté příležitost na naší straně, ale Marcela Mihála vychytal brankář Holub. Vzápětí chybují v rozehrávce domácí, Ivo Kundrata postupoval sám na Jirku Bartoše, sám se však vytěsnil mimo střelecký úhel. Ve 20‘ hosté znovu v rychlém protiútoku, na přízemní centr ze strany jen o kousek nedosahuje Šifel. Z protiútoku nebezpečná akce domácích, Mihálovu hlavičku vytěsňuje s námahou Holub na rohový kop. V minutě 25 chybuje špatným odkopem gólman Holub, následnou Šustrovu střelu blokuje obrana hostí, míč se však dostává k Bartošovi, který po narážečce s Kovářem uvolňuje znovu Pavla Šustra a ten se tentokrát nemýlí – 1:0. Po dalších deseti minutách hrozí hosté, centr ze strany končí na horní tyči naší branky. Čtyři minuty před půlkou uvolnil Přema Kovář Mirka Bartoše a ten z boku nekompromisně zavěšuje – 2:0. Do poločasu ale ještě AGRO 2x vážně zahrozilo, první šanci zlikvidoval brankář Jirka Bartoš a v druhé potom Šifel napálil jen tyč naší branky, opět s přispěním Bartoše.
Druhá půlka začala sérií nebezpečně zahrávaných rohových kopů hostí, po deseti minutách se však v nadějné pozici ocitl po přihrávce Př. Kováře Pavel Šustr, míč mu však nesedl a skončil vysoko nad brankou. V další fázi utkání se potom hrál oboustranně velmi pěkný fotbal NAHORU/DOLŮ, se šancemi na obou stranách, ale bez jejich přesnějšího zakončení. V 69 minutě se na hřiště dostal domácí trenér Ladislav Libuša, aby po minutě pobytu na hřišti hlavou zakončil centr Přemka Uhra mezi nohy gólmana Holuba3:0. Hostující AGRO dostal tento gól do herního útlumu, a tak si domácí vytvářeli další šance. Střelu Přemka Kováře bravurním zákrokem zlikvidoval brankář Holub, hlavička Přemka Uhra branku minula, Jirka Laža sám před brankou střílí vysoko nad a Laca Libuša z hranice velkého vápna jen těsně míjí spojnici tyče a břevna. V závěrečné šanci se přesto ocitli hosté, zakončují však také mimo.

"B" tým 26. kolo: Agro Milotice "B" - Svatobořice 2 - 4
Branky: Novák O.2x

Dorost 26. kolo: Petrov - Agro Milotice 1 - 4
Branky: Kasan, Chladil, Kotásek, Hartman

Žáci 18. kolo: Lužice - Agro Milotice 11 - 0
Branky:

Přípravka 22. kolo: Agro Milotice - Vacenovice 7 - 0
Branky: Antoš D.3, Neduchal A., Nedvědický J., Křižka T., Polešovský Z.


6.6. FK Mutěnice "B" - Agro Milotice 3 - 1 (1-0)
Branky: Kundrata R.

Sestava Milotic:
Holub S. - Šeďa R. Balous J. Neduchal R. Zajíc R. - Šifel R.Vaněk M. Hofr L. Kundrata R. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Kundrata F., Lamáček L., Knotek P., Polášek Z.
Absence: Kundrata L.

Komentář:
Sobotní zápas mezi rezervou Mutěnic a Miloticemi se hrál na umělé trávě. Důvodem je kompletní rekonstrukce travnaté plochy.
Do zápasu lépe vstoupili domácí a hlavně kapitán a nejlepší hráč na hřišti Petr Bílek byl hodně vidět. Byl to právě on, kdo vstřelil úvodní gól zápasu, když mu Krejčiřík efektivně přenechal patou míč a Bílek z hranice penalty obstřelil Holuba, který na tuhle umístěnou střelu neměl nárok. Poté se hrál vyrovnaný fotbal, obě mužstva si vytvořily několik slibných příležitostí, ale brankáři byli vždy na svém místě.
Do druhého poločasu vstoupily Milotice aktivně, zatlačily Mutěnice na vlastní polovinu a vytvořily si několik brankových příležitostí. Ivo Kundrata a Ladislav Šťastný nastřelili tyč. A tak za neproměné šance přišel trest v podobě druhého gólu. Z ojedinělého útoku se trefil domácí hráč hlavou přesně k tyči. Poté Milotice snížily, když Šťastný našel před brankou Radka Kundratu a ten z jednoho metru neměl problém skórovat. Milotice se dostaly znovu do zápasu, ale fatální hrubka Balouse poslala Mutěnice do dvoubrankového vedení. Milotice si opět vytvořily tlak, ale Hofr a dvakrát Lamáček své stoprocentní šance nevyužili. Zápas tak vyhrál tým Mutěnic, který byl produktivnější.
Pokud Milotice nedají ve druhém poločase minimálně pět 100% šancí, tak nemůžou pomýšlet na body.


"B" tým 25. kolo: Agro Milotice "B" - Lovčice 0 - 2
Branky:

Dorost 25. kolo: Velká nad Veličkou - Agro Milotice 2 - 0
Branky:

Žáci 17. kolo: Agro Milotice - Věteřov 1 - 2
Branky: Bajgart David

Přípravka 21. kolo: Nenkovice - Agro Milotice 2 - 1
Branky: Polešovský

 

31.5. Agro Milotice - Blatnice 2 - 3 (0-0)
Branky: Kundrata I., Kundrata R. - Vaněk 3
 

Sestava Milotic:
Holub S. - Šeďa R. Dobeš R. Neduchal R. Kundrata L. -Balous J.Vaněk M. Hofr L. Kundrata R. - Kundrata I. Šifel R.
Náhradníci: Zajíc R., Lamáček L., Šťastný L., Mikéska M.
Absence: nikdo

Komentář:
V neděli odpoledne přivítaly Milotice sedmou Blatnici. Po dlouhodobém zranění se do základní sestavy vrátil rychlonohý útočník Ivo Kundrata.
Hned ve 4´zahrával roh R. Šifel, který našel M. Vaňka, ale branku míjí. V 9´ přímý kop zahrává Šifel, ale střela skončila těsně mimo branku. V 19´také zahrozili hosté, David Vaněk krásným centrem za domácí obranu našel svého spoluhráče, ale jeho slibnou šanci vychytal domácí golman Holub. Ve 30´ z pravé strany centruje Hofr,nachází Šifela, ale hlavičkuje nad. Na konci prvního poločasu se mohli domácí dostat do vedení, kdy po centru J. Balouse, hostující obrana zazmatkovala v malém vápně a k míči se dostal I. Kundrata,ale v dobré pozici mířil vedle a tak první poločas skončil za stavu 0:0. Fotbalisté Blatnice velmi často stříleli ze střední vzdálenosti, ale jejich pokusy končili mimo branku.
Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, v 51´Hofr obešel 2 protihráče a přihrávkou na malé vápno našel I. Kundratu, ale ve 100 % šanci braku přestřelil, v 55´ po chybě domácích obránců dostává hosty do vedení David Vaněk. Stav utkání 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, které přišlo v 65´po centru R. Kundraty vyrovnává hlavou I. Kundrata.. V 72´na hranici ofsajdu unikl po lajně hostující hráč , na hranici malého vápna nachází Davida Vaňka a dostává hosty do vedení 2:1.V 79´mohli hosté zvýšit svůj náskok, na hranici velkého vápna střílí David Vaněk, ale velmi dobře zasáhl brankář S. Holub. V 85´po narážce s L. Šťastným pronikl do velkého vápna R. Šifel a po krásné příhrávce nachází R. Kundratu, který střelou do prázdné brány vyrovnává. Stav utkání 2.2. Ale v 88´se hosté dostávají opět do vedení. Tak končí i zápas.


"B" tým 24. kolo: Želetice - Agro Milotice "B" 1 - 1
Branky: Holub L.

Dorost 24. kolo: Agro Milotice - Blatnice 0 - 3
Branky:

Žáci 16. kolo: Bohuslavice - Agro Milotice 4 - 2
Branky: Šťastný A. 2

Přípravka 20. kolo: Agro Milotice - Svatobořice 1 - 2
Branky: Polešovský

 

24.5. Agro Milotice - Velké Bílovice 8 - 0 (3-0)
Branky: Kundrata R. 2, Šťastný L., Kundrata L., Holub S.(pen), Hofr L., Šifel R., Dobeš R.
 

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Dobeš R. Neduchal R. Kundrata L. - Balous J.Vaněk M. Lamáček L. Kundrata R. - Šťastný L. Šifel R.
Náhradníci: Hofr L., Šeďa R., Kasan T., Mikéska M.
Absence: Kundrata F., Kundrata I,

Komentář:
Áčko po čtyřech prohrách v řadě,kdy se připravily o možnost bojovat o titul, čekal další zápas se zklamáním letošní sezóny a to mužstvem Velkých Bílovic, které se nacházejí v tabulce na 12. místě.
Do sestavy Milotic nezasáhlo zraněné duo Ivo a Filip Kudratovi. Na lavičce zůstal pouze Lukáš Hofr a Radek Šeďa.
Na první branku se nemuselo dlouho čekat, přišla po 7. minutách, postaral se o ni Ladislav Štastný, který střelou z přímého kopu nedal brankáři hostů šanci. Další branky jsme se dočkali v 12. minutě, Radek Kundrata zahrával trestný kop z míst rohového kopu, k odraženému míči se dostal Libor Kudrata, střelou z malého vápna se nemýlil a poslal Milotice do vedení 2:0. I na druhé straně hosté několikrát slibně zahrozili, ale jejich šance ke vstřelení branky nevedly. V 29. minutě předvedl krásný únik kapitán Milotic Radek Kudrata, po levém křídle se dostal až do velkého vápna, kde předložil přihrávku lépe postavenému Richardovi Dobešovi, ten poslal Milotice do vedení už 3:0. Tímto výsledkem nám skončil první poločas.
V druhém poločasu v 51. minutě Milotice využily rychlou rozehrávku, Roman Neduchal poslal míč na Radka Kundrata, ten se dostal za obranu, prudkou střelou se nemýlil a zvýšil náskok domácích na 4:0. O pár minut později nedokázal udržet střelu Michala Vaňka hostující brankář, Radek Kundrata v tváři tvář brankáři s přehledem dává další gól. Další šancí na střelení branky dostal Radek Kundrata při trestném kopu, střelu přes zeď na brankové čáře zastavil až brankař hostů. Po střetu Radka Šifela s hostujícím obráncem nařídil rozhodčí pokutový kop. V tu chvíli začala celá tribuna skandovat jméno Stanislava Holuba, který se k míči nakonec postavil , svoji kopací techniku, kterou uplatňuje jako brankař, dnes dokázal uplatnit i při penaltě, kterou dokázal s přehledem proměnit. Zaváhání Dobeše uprostřed hřiště nedokázali hosté využít. Branky se mohl dočkat i Libor Lamáček, po centru z pravé strany od Jiřího Balouse hlavičkou trefil pouze břevno. Další šanci na vstřelení branky měli hosté, po chybě Radka Šeďi ve středu hřiště unikal hráč hostů po pravém křídle, centrovaným míčem našel spoluhráče, ten však nedokázal střelu usměrnit mezi tři tyče. V 79. minutě se krásným gólem s pomocí tyče z přímého kopu prezentoval Lukáš Hofr, v 82. minutě se dočkal branky i Radek Šifel, který střelou z velkého vápna nedal brankaři šanci.V závěru měli další šanci hosté, které vychytal dnes několikrát brankař Holub. Stavem 8:0 nám skončilo utkání.

"B" tým 23. kolo: Nenkovice - Agro Milotice "B" 1 - 3
Branky: Holub L.2, Poláček R.

Dorost 23. kolo: Agro Milotice - Bukovany 4 - 1
Branky: Novák 2, Kasan, Holub

Žáci volno

Přípravka 19. kolo: Agro Milotice - Starý Poddvorov 5 - 0
Branky: Polešovský 3, Nedvědický, Křižka


16.5. 2009 Bzenec - Agro Milotice 4 - 2 (2-1)

Branky: Ingr 2, Kasala, Mička - Balous, Kundrata R.
ČK: Šeďa Radek

Sestava Milotic:
Vacula P. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. -Šifel R.Vaněk M. Lamáček L. Kundrata R. -Šťastný L. Hofr L.
Náhradníci: Zajíc R., Holub L., Měchura M., Mikéska M.
Absence: Kundrata F., Kundrata I, Holub S.

Komentář:

V sobotu odpoledne se ve Bzenci odehrál souboj mezi 1. a 3. týmem tabulky. Domácí Bzenec na jaře doma neprohrál a společně s Lednicí bojuje o postup do 1.A třídy. Mužstvu Milotic se na hřišti Bzence daří a tak i dnes se očekával od Milotic příznivý výsledek. Doma Milotice porazili Bzenec 2:1. Dnešní utkání sledovalo přes 350 diváků.

V sestavě se opět neobjevili Ivo a Filip Kundratovi a navíc Miloticím chyběla golmanská jednička Stanislav Holub.

První branky jsme se dočkal hned v 6´, kdy milotičtí obránci nechali propadnout míč a Ingr pohodově skóroval. Hrál vyrovnaný fotbal, šance byly na obou stranách. Hosté poté srovnali, když přímý kop Šťastného tečoval Balous. Ve 35´ domácí hráč zahrává rohový kop na osamoceného hráče, který nahrává  Ingrovi a ten střelou na zadní tyč dostává Bzenec do vedení 2.1.Ve 43´ mohly Milotice vyrovnat, kdy po krásné přihrávce R. Kundraty na L. Šťastného, ale trefil pouze dobře vyběhlého golmana Hartmana. A tak poločas skončil za stavu 2:1.

Druhý poločas: V 53´ opět nebezpečný domácí roh; Milotice nedokázaly odkopnout míč, domácí hráč na hranici pokutového území střelou pod břevno nedal hostujícímu brankářovi Vaculovi šanci. Stav utkání 3:1. Milotice se snažily o střelení kontaktní branky, která přišla v 70´ R. Kundrata z levé strany centruje do pokutového území a míč zapadl za nejistého brankáře Hartmana. Stav utkání 3:2. V závěru utkání se Milotice snažily o vstřelení vyrovnávací branky, ale přišel trest. Nejdříve byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč Radek Šeďa, následně z levé strany centroval domácí hráč a velmi přesným centrem našel osamoceného hráč Kasalu a na hranici malého vápna střelou k pravé tyči nedal Vaculovi šanci.

Stav utkání  4:2.

Milotice utrpěly čtvrtou porážku v řad. Bzenec hrozil z velmi nebezpečných standardních situací, které hostující hráči trestuhodně zakončovali a to buď mimo branku nebo pouze doprostřed brány. Bzenec měl mnoho příležitostí ke skórování, a tak můžeme být rádi za taký výsledek jaký je. Nutno podotknout, že Bzenec vyhrál zaslouženě. Pochválil bych Pavla Vaculu, který výborně nahradil S. Holuba a vychytal i několik tutovek Bzence.


"B" tým 22. kolo: Agro Milotice "B"Bohuslavice 4 - 1
Branky: Kundrata R. 2, Šifel R. 2

Dorost 22. kolo: Bzenec - Agro Milotice 1 - 2
Branky: Kasan, Holub

Žáci volno

Přípravka 18. kolo: Kyjov B - Agro Milotice 0 - 2
Branky: Polešovský, Neduchal


10.5. 2009 Agro Milotice - Moravan Lednice 1 - 2 (1-0)

Branky: Šifel Radek - Fobl 2x obě z penalty
ČK: Neduchal Roman

Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R.Vaněk M. Lamáček L. Kundrata R. - Šťastný L. Hofr L.
Náhradníci: Dobeš R., Kasan T., Měchura M.
Absence: Kundrata F., Kundrata I, Zajíc R.

Komentář:
V neděli se hrál v Miloticích šlágr kola. Zavítalo sem mužstvo Moravanu Lednice. Moravanu patří v tabulce 2. místo, svádí boj o postup s Bzencem, který je první. Pro Milotice patří Moravan mezi nepříliš oblíbené soupeře, za poslední dvě sezóny s ním nedokázalo získat ani bod.
V základní sestavě se opět neobjevili pro zranění Ivo a Filip Kundratovi a Radek Zajíc.
Na branku se nemuselo dlouho čekat, přišla už po pár minutách, postaral se o ni Radek Šifel, který tvrdou střelou z 25 metrů nedal brankaři šanci. Stav utkání 1:0. V dalším průběhu se hrál vyrovnaný fotbal z obou stran. Domácí Milotice nejvíce hrozily ze standartních situací. Dvou gólové vedení měl na kopačce Radek Kundrata, ale po centru Radka Šifela, z težké pozice přestřelil branku. Další nebezpečnou situací byl roh Radka Šifela, který našel Michala Vaňka, ten hlavičkou z ostrého úhlu trefil pouze tyč. Milotice výbornou defenzivou, dokázaly eliminovat nejlepší hráče hostů Fóbla, Kozubíka. Jednou z mála šancí hostů vznikla po chybě Libora Lamáčka ve středu hřiště, hosté se dostali do protiútoku, těžký míč ideálně nezpracoval Holešínský, celou situaci vyřešil brankář Holub. Za stavu 1:0 nám skončil poločas.
Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří spálili jedinou vyloženou šanci. Další jejich pokusy skončily pouze vysoko nad brankou. V 67. minutě zahrál rukou mimo pokutové území Libor Kundrata, rozhodčí stojiící na polovině hřiště neváhal ani minutu a odpískal penaltu. (Z tribuny těžko prokazatelná, přišlo mi, že ji měl u těla a v žádném případě s ní nehrál ůmyslně, tudiž pasivní ruka, která by se podle nových pravidel neměla pískat). K pokutovému kopu se postavil Fóbl, střelou do protipohybu vyrovnal. Běžela nám 78. minuta, unikající Fóbl v pokutovém území po skluzu Romana Neduchala, který s ním nepřišel do kontaktu padá, rozhodčí stojící na půlce ukazuje znovu na značku pokutového kopu.Ta situace vyvolala značné vášně jak na hřišti, tak v hledišti. Fóbl se z penalty nemýlí a posílá Lednici do vedení 1:2. V 83. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Roman Neduchal za faul na Holešínského. V závěru ještě zkouší trenér Milan Bidmon oživit hru nadějným dorostencem Tomášem Kasanem. V zbylých minutách si Milotice nedokázaly vytvořit nějakou vážnější šanci. Utkání nám tak skončilo 1:2
Závěrem: Ve vyrovnaném utkání paradoxně nerozhodli hráči, ale rozhodčí, který odpískal dvě nesmyslné penalty proti Miloticím a tím jim prohrál dobře rozehraný zápas. I tady tohle je vizitka toho jak se dá hrát v 1.B třídě o postup. Klukům bych chtěl poděkovat za bojovný výkon, kdy se po celý zápas snažili, vycházeli ze zajištěné obrany, dokázali uhlídat nejlepšího hráče hostů Fóbla. Jen někdy se nerozhoduje na hřišti…

"B" tým 21. kolo: Kostelec - Agro Milotice "B" 1 - 1
Branka: Novák O.

Dorost 21. kolo: Agro Milotice - Mikulčice 8 - 0
Branky: Kasan 3, Novák 2, Holub 2, Chladil

Žáci 15. kolo: Kostelec - Milotice 0 - 16
Branky: Šťastný 5, Nikl 4, Snopek 2, Neduchal 2, Sedlář, Vašulka, Klvaň

Přípravka 17. kolo: Agro Milotice - Lužice 2 - 1
Branky: Antoš, Neduchal



3.5. 2009 Celtic Bořetice - Agro Milotice 2 - 1 (0-1)
Branky: Gehr, Kirschbaum - Kundrata Radek
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Dobeš R. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R.Vaněk M. Balous J. Kundrata R. - Šťastný L. Hofr L.
Náhradníci: Lamáček L., Hroudný J., Vacula P.
Absence: Kundrata F., Kundrata I, Zajíc R.

Komentář:
Dnes se Milotice představily na půdě mužstva Bořetic, v podzimní části vzájemný zápas lépe vyzněl pro Milotice, které zvítězily 2:1. V základní sestavě Milotic opět chyběli zranění Ivo a Filip Kundratovi a Radek Zajíc.
Na první branku se nemuselo dlouho čekat, přišla už po 3 minutách. Milotice zahrávaly rohový kop, Bořetice nedokázaly odvrátit míč, který se dostal na kopačky Radka Kundraty, ten se střelou z malého vápna pod břevno nemýlil. Stav utkání 0:1. V dalším vývoji prvního poločasu si vytvořily Bořetice přízemní převahu. Zvlášť nebezpečné byly jejich standartní situace, které ale k brance nevedly. Milotice se dostávaly do nadějných příležitostí hlavně z protiútoků. Největší šanci měl Radek Šifel, který trefil odražený míč na hranici velkého vápna přímo do středu branky, kde stál připravený domácí brankář. V první půli došlo ještě ke střídání u mužstva Milotic, zraněného Dobeše nahradil Lamáček. Za stavu 0:1 nám skončil první poločas.
Do druhého poločasu vstoupily obě mužstva bez změn v sestavě. Domácí v 49. minutě dokázali vyrovnat, zásluhou hráče Kirschbauma, který střelou k tyči z hranice velkého vápna nedal Holubovi šanci. Obraz hry se od prvního moc nelišil, mužstvo Bořetic bylo ve středu hřiště jednoznačně lepší tým, jen pozorně bránící obrana Milotic, nepouštěla hráče domácích do slíbnějších příležitostí. Vůle zvítězit hnala domácí do útoku, ale často propadali v obraně,což mělo za následek několik brejků Milotic. Balous předložil centrovaný míč na hlavu Radku Kundratovi, ten měl na hlavě gól, ale branku pouze přehlavičkoval. Další nadějnou šanci vytvořil na levé straně Radek Kundrata, který přihrál na malém vápně osamoceně stojícímu Liborovi Lamáčkovi, který prázdnou branku nepochopitelně přestřelil. Další šanci si vytvořil Radek Šifel, mohl přihrávat na lépe postaveného spoluhráče, ale pálil levou vedle. Když v závěru utkání v těžké pozici nedokázal trefit prázdnou branku Jiří Balous, přišel pro Milotice trest, v 90. minutě využil nedůsledného odkopu brankáře Holuba Gehr, který se dokázal prosadit přes dvojici obránců a poslal Celtic do vedení 2:1. Takovým stavem nám skončilo utkání.

"B" tým 20. kolo: Agro Milotice "B" - Terezín 1 - 2
Branka: Lamáček

Dorost 20. kolo: KEN Veselí nad Moravou - Agro Milotice 1 - 1
Branka: Kasan

Žáci 14. kolo: Milotice - Vacenovice 2 - 1
Branky: Snopek, Neduchal

Přípravka 16. kolo: RSM HOŠA - Agro Milotice 0 - 6
Branky: Polešovský 2, Nedvědický 2, Antoš, Neduchal

 

26.4. 2009 Agro Milotice - Doubravník 12 - 0 (4-0)
Branky: Šťastný Ladislav 2, Kundrata Radek 2, Kundrata Ivo 2, Lamáček Libor,
Hofr Lukáš, Vaněk Michal, Balous Jiří, Holub Petr, Dobeš Richard
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Hroudný J. Dobeš R. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Vaněk M. Hofr L. Kundrata R. - Šťastný L. Kundrata I.
Náhradníci: Lamáček L., Balous J., Holub P., Vacula P.
Absence: Kundrata F., Kundrata L, Zajíc R.

Komentář: poslal M. Šlajferčík
Nedělní odpoledne patřilo v Miloticích fotbalu. Za větrného počasí si na fotbal našlo cestu kolem 150 fanoušků. Do Milotic zavítalo mužstvo Doubravníku, kterému patří v tabulce poslední místo. Za celý průběh sezóny zatím nasbíralo pouhé 2 body.
Domácí Milotice nastoupily v pozměněné sestavě oproti minulému zápasu, do základní sestavy se vrátil Richard Dobeš,od začátku nastoupil Jiří Hroudný, naopak na lavičce zůstal pouze Jiří Balous. Chyběli Radek Zajíc, Libor a Filip Kundratovi.
Od úvodních minut prvního poločasu se hrál fotbal na jednu branku, prvního gólového příspěvku jsme se dočkali už v 6. minutě, Radek Šifel na pravém křídle předložil přihrávku na malé vápno, kde se Michal Vaněk pohotovou střelou pod břevno nemýlil. Dalšího gólu jsme se dočkali v 22. minutě, Radek Kundrata vybojoval míč na levé straně a předložil přihrávku volnému Ivovi Kudratovi, který poslal Milotice do vedení 2:0. I hosté se dočkali své možnosti dát gólu, po chybě Jiřího Hroudného se dostal Doubravník do brejku, hostující hráč z nadějné pozice vystřelil, jeho střelu dokázal Holub vyrazit pouze k hráči č. 6, který přestřelil prázdnou branku. V 28. minutě Radek Kundrata zahrává rohový kop, k odraženému míči se dostal Ladislav Šťastný, střelou pod břevno nedal hostujícímu brankaři šanci. Stav utkání 3:0. Několik minut před koncem prvního poločasu domací zvýšili výsledek na 4:0. Milotice zahrávaly rohový kop, hostující hráči míč odvrátili pouze k Michalu Vaňkovi, ten pěknou střelou nastřelil tyč, míč se odrazil na kopačky Iva Kundraty, pro kterého trefit prázdnou branku nebyl problém. První poločas nám skončil za stavu 4:0.
Do druhého poločasu domácí trenér Milan Bidmon nechal odpočívat Iva Kundratu a nahradil ho Liborem Lamáčkem. Další branky jsme se dočkali už po 2 minutách, postaral se o to Radek Kundrata. V 53. minutě jsme se dočkali krásné fotbalové akce v podání Dobeše a Lamáčka. Lamáček patičkou vytvořil střeleckou pozici pro Richarda Dobeše, ten se střelou k tyči nemýlil. Milotice se dostaly do vedení už 6:0. O minutu později se dostal do brejku Lukáš Hofr, který ještě přihrál na druhé straně nabíhajícímu Radku Kundratovi, ten pohodlně dal gól do prázdné branky. V 57. minutě na centrovaný míč od Radka Šifela nejvýše naskočil Ladislav Šťastný, poslal Milotice do vedení 8:0. To Miloticím rozhodně nestačilo a dále se tlačili do útoku. Výsledkem toho byla 77. minuta, kdy po rohovém kopu využil zaváhání hostujícího brankaře Libor Lamáček a hlavičkou do prazdné branky se nemýlil. O další krásnou fotbalovou akci se dnes postarala perfektně hrající dvojice Radek Kundrata a Lukáš Hofr. Radek Kundrata předložil přihrávku Lukáši Hofrovi, ten z místa penalty střelou do šibenice se nemýlil. Hostující tým po několikáté zahrozil z nebezpečně vyhlížejícího brejku, který buď ztroskotal na domácí obraně nebo brankaři. V 83. minutě svou bojovností získal míč střídající Jiří Balous, střelou z hranice velkého vápna ke vzdálenější tyči nedal brankaři šanci. V Závěru utkání se ještě trefil dorostenec Petr Holub a uzavřel tak konečný stav na 12:0.


"B" tým 19. kolo: Prušánky - Agro Milotice "B" 2 - 0
Branky:

Dorost 19. kolo: Agro Milotice - FC Vracov 2 - 1
Branky: Budík, Kasan

Žáci 13. kolo: Vlkoš - Milotice 2 - 4
Branky: Šťastný A. 2, Nikl R., Klavaň P.

Přípravka 15. kolo: Agro Milotice - FC Vracov 7 - 2
Branky: Antoš 4, Polešovský 2, Kutil
 

18.4. 2009 Slavoj Podivín - Agro Milotice 0 - 3 (0-0)
Branky: Kundrata Radek, Kundrata Ivo, Šifel Radek
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Zajíc R. Vaněk M. Hofr L. Kundrata R. - Šťastný L. Kundrata I.
Náhradníci: Lamáček L., Měchura M., Šifel R., Mikéska M., Budík P.
Absence: Dobeš R., Kundrata F.

Komentář: poslali M. a P. Šlajferčíkovi
V sobotu zajížděly Milotice ke svému tradičnímu soupeři do Podívína. V podzimní části si Podivín dokázal odvést z Milotic bod za remízu 1:1. Ještě bych chtěl vyzvednout hru Podivína na domácím hřišti, kde patří mezi nejsilnější týmy v domácím prostředí. V nynější sezóně je Podivín doma neporazitelný, pouze ztratil body za dvě remízy. Cestu na fotbal si našla početná skupinka milotických fanoušků, která po celý zápas vytvářela přijemnou fotbalovou atmosféru. Utkání se hrálo na kvalitně připraveném trávniku, který byl před začátkem utkání pokropen deštěm.
Do sestavy Milotic se vrátil uzdravený Ivo Kundrata, naopak na marodku přibyl Filip Kundrata, který si z minulého utkání odnesl zranění dolní končetiny a nyní ji má v sádrovém obvazu. Tím mu určitě všichni přejeme brzké uzdravení.
Od úvodních minut jsme viděli fotbal ve vysokém tempu. Prvních šancí jsem se dočkali hned v úvodních minutách. Domácí hráč Švestka M., využil zaváhání hostující obrany, v nadějné pozici však selhal v zakončení. Do první šance hostů se dostal Ivo Kundrata, který si obešel dva protihráče, ale v nadějné pozici na hranici velkého vápna vystřelil vysoko nad. V 30. minutě Ivo Kundrata se dostal do brejku, volil zakončení prudkou střelou, která skončila několik metrů nad brankou. O pár minut se dostal k míči Lukáš Hofr , ze střední vzdálenosti vystřelil, střela skončila pouze na tyči domácí branky.Milotice musely přistoupit ke střídání zraněného Michala Vaňka, kterého nahradil Radek Šifel. V závěru poločasu zahrozil Podivín, na centrovaný míč nejvýše vyskočil opět M. Švestka, jeho hlavičku ze šibenice vyrazil znovu skvěle chytající Stanislav Holub na roh. Poločas nám skončil 0:0
Do druhého poločasu vstoupily Milotice s jednou změnou v sestavě. Radka Zajíce nahradil Jiří Hroudný. V druhém poločase lépe začali domácí, kteří několikrát dostali Milotice pod tlak, v nadějných situacích ale selhali. Největší problémy hostují obraně dělal Martin Švestka, který jim nejednou zamotal hlavu. Milotice do té doby dělaly problémy domácí obraně z nebezpečných protiútoků. Jeden takový v 70. minutě vyšel, po pravém křídle se dokázal Ivo Kundrata uvolnit, centrovaným míčem dokázal najít v ideální pozici Radka Kundratu, ten hlavičkou nedal šanci brankaři. Milotice se dostaly do nadějného vedení 0:1. V dalších minutách se domácí snažili vyrovnat, zvláště bratři Švestkové byli hodně aktivní. K tomu aby dokázali vyrovnat, jim zabránili pozorní hostující obránci a nebo samotní hráči selhali v zakončení. V 89. minutě Milotice vybojovaly míč ve středu hřiště domácím obráncům, toho využil Libor Lamáček, který poslal ideální přihrávku za obranu, míč převzal Ivo Kundrata, který si dokázal obejít domácího brankáře a z ostrého úhlu trefil prázdnou branku. Stav utkání 0:2. V 94. minutě se postavil k přímemu kopu Radek Šifel, jeho centrovaný míč nedokázal brankář zkrotit a skončil v domácí brance. Utkání nám skončilo za stavu 0:3.

"B" tým 18. kolo: Agro Milotice "B" - Dolní Bojanovice 3 - 1
Branky: Kundrata R., Lamáček, Lunga D.

Dorost 18. kolo: Vnorovy - Agro Milotice 4 - 1
Branky: Budík

Žáci 12. kolo: Milotice - Moravany 3 - 4
Branky: Neduchal Z., Snopek A., Nikl R.

Přípravka 14. kolo: Baník Šardice "B" - Agro Milotice 3 - 1
Branky: Antoš


12.4. 2009 Agro Milotice - Sokol Kněždub 5 - 1 (3-0)

Branky: Hofr Lukáš 2, Kundrata Radek 2, Šťastný Ladislav
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Vaněk M. Dobeš R. Hofr L. Kundrata R. - Šťastný L. Šifel R.
Náhradníci: Lamáček L., Kundrata F., Zajíc R., Mikéska M.
Absence: Kundrata I.

Komentář: poslali M. a P. Šlajferčíkovi
Domácí Milotice přivítaly mužstvo Kněždubu, v podzimní části skončilo utkání bezbrankovou remízou. Fotbal se hrál v Miloticích za krásného slunečného počasí s bohatou diváckou kulisou na perfektně připraveném trávníku. Domácím Miloticím chyběl v základní sestavě útočník Ivo Kundrata.
Do I. poločasu vstoupily lépe Milotice, které se dostaly do vedení už v 4. Minutě. Radek Šifel se uvolnil na pravém křídle a předložil přihrávku před prázdnou branku Radkovi Kundratovi, ten nezaváhal a poslal Milotice do vedení. V dalším průběhu se hrál vyrovnaný fotbal na obou stranách. Hosté mohli zahrozit z několika standartních situací, které se jim naskytly. Největší šanci měli po hlavičce hostujícího hráče, kdy hlavičku nedokázal Holub udržet a vyrazil ji na břevno. Mezi nejpilnější střelce domácích patřil Radek Šifel, který několikrát nebezpečnými střelami ohrozil hostujícího brankáře.Milotice byly nejblíž gólu po centru ze strany, kdy hostujícího obránce odvracel míč s pomocí břevna na roh. V 44. minutě využil Radek Kundrata nedůslednosti hostujícího obránce, obešel si ho a poslal přihrávku Lukáši Hofrovi, který dal gól do prázdné branky a tak poslal Milotice do vedení 2:0. Aby toho nebylo málo, tak v 45. minutě se uvolnil na levé straně Radek Kundrata, střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři šanci. Milotice se dostaly do vedení 3:0. Takovým stavem skončil I. poločas.
Do II. Poločasu vstoupily Milotice s jednou změnou ve sestavě. Richarda Dobeše nahradil Filip Kundrata. Od úvodních minut byly aktivnější Milotice, v 50. minutě byl faulován Ladislav Šťastný ve vápně a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Radek Kundrata, který drobným přiťuknutím směrem dopředu umožnil vystřelit za ním nabíhajícím Lukášem Hofrem, ten se nemýlil a poslal Milotice do vedení 4:0. V 61. minutě se k přímému kopu postavil Ladislav Šťastný, centrovaný míč poslal do vápna a nikým netečovaný skončil k překvapení všech v brance. Stav utkání 5:0.Po faulu musel opustit hřiště zraněný Filip Kundrata, nahradil ho Libor Lamáček. Miloticím pět gólů nestačilo a stále se snažily hrát aktivně směrem dopředu, to přineslo několik gólových příležitostí, ale žádná ním neskončila. Toho využívali hosté, kdy často hrozili z nebezpečných protiútoků. V 79. minutě po jednom z protiútoků snížili hosté, kdy na centrovaný míč nejlépe naskočil Káčerek a poslal míč hlavou do branky. Utkání skončilo za stavu 5:1.

"B" tým 17. kolo: Sobůlky - Agro Milotice "B" 3 - 0

Dorost 17. kolo: Agro Milotice - Sokol Kněždub 6 - 0
Branky: Novák Š. 3, Kasan 2, Budík

Žáci 11. kolo: Nesyt Hodonín (žačky) - Milotice 2 - 4
Branky: Neduchal Z. 3, Snopek A.

Přípravka 13. kolo: Agro Milotice - Sokol Vlkoš 7 - 0
Branky: Antoš 4, Polešovský 2, Kutil
 


5.4. 2009 Sokol Vlkoš - Agro Milotice 3 - 1 (2-1)
Branky: Valenta (pen.), Zýbal, David - Hofr

Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Dobeš R. Kundrata R. Kundrata F. - Šťastný L. Hofr L.
Náhradníci: Lamáček L., Vacula P., Hroudný J. Měchura M.,
Absence: Vaněk M., Zajíc R., Kundrata I.

Komentář: poslali M. a P. Šlajferčíkovi
V úvodním zápase jarní části čekalo Milotice derby s domácím Vlkošem. Hrálo se za ideálního fotbalového počasí s bohatou diváckou kulisou. V podzimní části Milotice na domácí půdě přehrály Vlkoš v poměru 4:1. V průběhu zimní přestávky došlo v mužstvu Vlkoše ke změně trenéra a příchodu nových hráčů. V zimní přestávce v mužstvu Milotic nepřišlo k žádným změnám, Milotice se zůčastnily zimního turnaje v Mutěnicích, kde navázaly na dobré výkony v závěru podzimní části a dokázaly potrápit nejednoho favorita.
Milotice nastoupily do utkání bez zraněných hráčů základní sestavy Iva Kundraty, Michala Vaňka a Radka Zajíce. Fotbal se hrál od úvodních minut ve Vlkoši ve vysokém tempu, kdy zvláště mužstvo Vlkoše hýřilo pohybem, ale paradoxně se dostaly do vedení Milotice. V 7. minutě Radek Kundrata centroval do vápna a brankář Vlkoše nedokázal zkrotit míč ve své náruči, toho využil pohotově Lukáš Hofr, který míč zpracoval hrudníkem a pohodlně mohl skórovat do prázdné branky. Milotice se dostaly do vedení 1:0. Vlkoš zbraně nesložil a v prvním poločas byl jednoznačně lepším týmem, Milotice se dostávaly pouze sporadicky na polovinu soupeře. Mužstvo hostů muselo čelit jedné standartní situaci za druhou a tím se hodně dostávalo podtlak. Stanislav Holub své mužstvo několikrát podržel kvalitními zákroky.Zvláště nebezpečný hráč byl při standartních situacích hráč Vlkoše Kučera, který svou výškou převyšoval hráče Milotic. Domácí se dočkali vyrovnání v 28. minutě, kdy Radek Šeďa nedovoleně zastavil hráče Kučeru v pokutovém území a rozhodčí nekrompomisně nařídil pokutový kop. Vlkošský Valenta nezaváhal a nedal Holubovi šanci. Domácí srovnali na 1:1. Do vedení se dostali domací v 40. Minutě, kdy po hrubé chybě hostujích obránců Neduchala a Kundraty L. Zýbal přehodil padající Holuba. Domácí se dostali do vedení 2:1.
V první půli předvedly Milotice tragický výkon, chyběl jim pohyb, nepřesné rozehrávky, kterými odevzdávaly míče soupeři, který mohl zakládat protiútoky a dostávat tak Milotice pod tlak. Nejlepším hráčem prvního poločase byl hráč Vlkoše Zýbal, který svou rychlostí a kopací technikou motal hlavy našim obráncům.
Od druhé půle jsem čekal, že trenér Bidmon promluví hráčům Milotic do duše a ty začnou hrát, tak jak se patří mužstvu hrající o titul. V II. poločase přišlo zlepšení hry Milotic, začaly více držet míč na svých kopačkách, ale stejně to nezabíralo na hráče Vlkoše, kteří vycházeli ze zajištěné obrany nedělající chyby a pokud se Milotice dostaly za jejich obranu, tak buď to skončilo na nepřestnosti ze strany hráče nebo domácí obránci dokázali zasáhnout. V 73. minutě hráč Vlkoše David si perfektně dokázal poradit při jednom z brejků z dvojicí bránícich obránců, kteří nesmyslně předním ustupovali a kličkou na velkém vápně si vytvořil perfektní střeleckou pozici, kterou s přehledem využil přesnou střelou k tyči a nedal tak Holubovi šanci. V závěru utkání ještě stojí zmínka o vyloučení Zýbala, který v krátkém rozmezí obdržel 2 žluté karty, následovala červená a musel hřiště opustit, ikdyž s tím moc fanoušků nesouhlasilo, dle mého názoru oprávněné 2 žluté karty.

"B" tým 16. kolo: Agro Milotice "B" - Kovo Ždánice 0 - 2

Dorost 16. kolo: Starý Poddvorov - Agro Milotice 1 - 1
Branka: Holub P.

Žáci 10. kolo: Milotice - Bukovany 0 - 7


Přípravka 12. kolo: Kostelec - Agro Milotice 0 - 5
Branky: Polešovský 3, Kutil 2
 


29.3. 2009 15. kolo Agro Milotice - Hroznová Lhota 1 - 2 (1-0)
hráno 29.4.
Branky: Šifel - vlastní, Slovák

Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Vaněk M. Dobeš R. Hofr L. Kundrata R. - Šťastný L. Šifel R.
Náhradníci: Lamáček L., Novák O., Polášek Z., Měchura M.
Absence: Kundrata F., Zajíc R., Kundrata I.

Ve středu odpoledne se v Miloticích dohrávalo utkaní s Hroznovou Lhotou. Případného vítězství by se Milotice posunuly na první příčku tabulky.
Milotice se ve 3´dostaly do vedení, po krásném pasu J. Balouse za hostující obranu našel R. Šifela, který střelou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci 1:0. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. 39´zahrává roh L. Šťastný ale z brankové čáry vykopává hostující hráč. Milotice se snažily o vstřelení druhého gólu, ale také Hr. Lhota zahrozila. Ve 40´ po chybě J. Balouse na polovině hřiště se hosté dostali do přečíslení 4 na 2, hostují Slovák trefil dobře postaveného S. Holuba, který míč vyrazil. Poločas skončil za stavu 1:0 pro domácí.
Do druhého poločase nastoupila obě mužstva beze změn. V 52´ centruje R. Šifel, nachází R. Kundratu, jeho střelu zblokoval hostující hráč. V 56´se hosté dočkali vyrovnání R. Šifel fauluje na polovině hřiště, Bíla posílá centr do velkého vápna, Hlahůlek hlavičkuje pouze do noh R. Neduchala a od něho se odrazil míč do branky 1:1.V 61´ centruje opět Šifel na L. Šťastného, který pouze trefil tyč. 63´hrubá chyba R. Šeďe, Bíla se dostal před S. Holuba, ale trestuhodně branku přestřelil. V 71´se hosté dostávají do vedení, Bíla střílí na hranici velkého vápna, domácí golman S. Holub míč vyráží, ke kterému nejrychleji doběhl Slovák a posílá Hr. Lhotu do vedení 2:1. Milotice se snažily o vyrovnání, ale bohužel se jim to nepodařilo a rozhodčí v 89´ukončil zápas za stavu 1:2.
Milotice se snažily zvítězit, ale dnes neměly štěstí. Nutno říct, že Hroznová Lhota předvedla velmi kvalitní výkon. Hoši nevadí, bojujem dál.

"B" tým 15. kolo: Strážovice - Agro Milotice "B" 4 - 0

Dorost 15. kolo: Agro Milotice - Hroz.Lhota 1 - 1
Branka: Novák Š.
hráno 1.5.
 

Přípravné zápasy zima 2009

22.3. 2009 Agro Milotice - Baník Dubňany 6 - 1 (3-0)
Branky: Radek Šifel 4, Lukáš Hofr, Radek Kundrata
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Kundrata L. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R.Vaněk M. Lamáček L. Kundrata R. - Šťastný L. Hofr L.
Náhradníci: Kundrata I., Kasan T., Měchura M., Mikéska M.
Absence: Balous J., Hroudný J., Kundrata F.


"B" tým: Čejč - Agro Milotice "B" 3 - 3
Branky: Antoš Z., Poláček R., Novák Š.
Dorost: Agro Milotice Baník Dubňany 1 - 2
Branka: Hartman Jakub


14.3. 2009 Agro Milotice - Starý Poddvorov 4 - 0 (1-0)
hráno na UT v Mutěnicích
Branky: Lukáš Hofr, Radek Kundrata, Richard Dobeš, Tomáš Kasan

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Kundrata L. Neduchal R. Šeďa R. -Vaněk M. Dobeš R Lamáček L. Kundrata R. - Šifel R. Hofr L.
Náhradníci: Budík P., Kasan T., Měchura M.,
Absence: Balous J., Šťastný L., Kundrata I., Hroudný J., Kundrata F.


"B" tým: Dubňany "B" - Agro Milotice "B" 1 - 1
Branka: Gál

Dorost: FK Mutěnice - Agro Milotice - 5 - 0



24.1. 2009 FC Veselí nad Moravou - Agro Milotice 1 - 2 (1-1)
hráno na UT v Kunovicích
Branky: Lamáček, Kundrata Ivo

Sestava Milotic: Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Balous J. Kundrata L. - Kundrata F. Vaněk M. Lamáček L. Kundrata R. - Kundrata I. Šifel R.
Náhradníci: Dobeš R. Knotek P. Měchura M., Vacula P.
Absence: Šťastný L., Holub L., Hofr L., Šeďa R., Hroudný J.

Ostatní přípravné zápasy v Menu - Zimní turnaje.
 
Mistrovské zápasy - podzim 2008

8.11. 2008 14. kolo Agro Milotice - Hlohovec 5 - 0 (1-0)
Branky:Vaněk Michal, Šifel Radek, Šťastný Ladislav, Kundrata Radek, Balous Jiří

ŽK: Šifel Radek
 
Sestava Milotic:
Holub S. - Hroudný J. Neduchal R. Balous J. Kundrata L. - Šifel R. Vaněk M. Kundrata R. Kundrata F. - Hofr L. Kundrata I.
Náhradníci: Šťastný L. Lamáček L.,Dobeš R. Polášek Z.
Absence: Holub L., Šeďa R., Zajíc R.
 

"B" tým 14. kolo: Násedlovice - Agro Milotice "B" 1 - 0

Dorost 14. kolo: Agro Milotice - Moravský Písek 9 - 0
Branky: Kasan T.5, Novák Š. 3, Holub P.

2.11. 2008 13. kolo Agro Milotice - FK Mutěnice B 7 - 1 (3-0)
Branky:Kundrata Radek 3, Šťastný Ladislav 2, Kundrata Filip, Šifel Radek - Joch J.

ŽK: nikdo

Sestava Milotic:
Holub S. - Měchura M. Neduchal R. Balous J. Kundrata L. - Šifel R. Vaněk M. Kundrata R. Kundrata F. - Hofr L. Kundrata I.
Náhradníci: Šťastný L. Lamáček L.,Mikéska M., Polášek Z.
Absence: Holub L., Šeďa R., Hroudný J., Dobeš R., Zajíc R.



"B" tým 13. kolo: Lovčice - Agro Milotice "B" 6 - 0

Dorost 13. kolo: Agro Milotice - Velká nad Veličkou 1 - 0
Branka: Kasan T.

Žáci 9. kolo: Věteřov - Milotice 6 - 0


Přípravka 11. kolo: Agro Milotice - Nenkovice 3 - 0
Branky: Nedvědický J. 2, Polešovský Z.



26.10. 2008 12. kolo Blatnice - Agro Milotice 1 - 2 (0-1)
Branky:Hofr Lukáš, Kundrata Ivo
ŽK:Kundrata Libor, Kundrata Ivo

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Dobeš R. Kundrata L. - Šifel R. Vaněk M. Kundrata R. Balous J. - Hofr L. Kundrata I.
Náhradníci: Hroudný J., Lamáček L.,Kundrata F.
Absence: Holub L., Šeďa R., Šťastný L.

"B" tým 12. kolo: Agro Milotice "B" - Sokol Želetice 1 - 2
Branka: Kundrata Filip

Dorost 12. kolo: Blatnice - Agro Milotice 1 - 4
Branky: Novák Š.2, Holub P., Budík P.

Žáci 8. kolo: Milotice - Bohuslavice 4 - 0
Branky: Neduchal Z. 2, Sedlář M., Žurovec P.

Přípravka 10. kolo: Svatobořice - Agro Milotice 0 - 1
Branky: Polešovský Z.



19.10. 2008 11. kolo Vel. Bílovice - Agro Milotice 2 - 2 (0-1)
Branky: Šifel Radek, Lamáček Libor
ŽK:Vaněk M., Hofr L., Balous J. Šťastný L., Kundrata L.

Sestava Milotic:

Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Dobeš R. Kundrata L. - Šifel R. Vaněk M. Kundrata R. Balous J. - Hofr L. Šťastný L.
Náhradníci: Vacula P.,Hroudný J., Lamáček L.,Kundrata R.
Absence: Holub L., Šeďa R., Kundrata F., Kundrata I.


"B" tým 11. kolo: Agro Milotice "B" - Sokol Nenkovice 1 - 2
Branka: Antoš Zbyněk

Dorost 10. kolo: Bukovany - Agro Milotice 1 - 8
Branky: Kasan T.4, Novák Š.2, Holub P., Hartman Jakub

Žáci volno

Přípravka 9. kolo: Starý Poddvorov - Agro Milotice 0 - 2
Branky: Antoš David, Polešovský




12.10. 2008 10. kolo Agro Milotice - Slovan Bzenec 2 - 1 (0-1)
Branky: Kundrata Ivo, Šifel Radek - Škodík Libor
 
ŽK: Šifel R., Neduchal R.

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Dobeš R. Kundrata L. - Balous J. Hofr L. Vaněk M. Kundrata R. - Kundrata I. Šifel R.
Náhradníci: Polášek Z., Hroudný J., Lamáček L., Šťastný L.
Absence: Holub L., Šeďa R., Kundrata F.


"B" tým 10. kolo: Bouslavice - Agro Milotice "B" 1 - 1
Branka: Kundrata Radek

Dorost 10. kolo: Agro Milotice - Slovan Bzenec 0 - 1
Branky:

Žáci volno

Přípravka 8. kolo: Agro Milotice - Kyjov "B" 8 - 0
Branky: Polešovský 4, Antoš David 3, Neduchal


5.10. 2008 9. kolo Moravan Lednice - Agro Milotice 3 - 1 (1-1)
Branky:Vaněk Michal
 
ČK: Zajíc R.
ŽK:
Zajíc R, Šifel R., Hofr L., Kundrata R.

Sestava Milotic:

Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Balous J. Kundrata L. - Vaněk M. Hofr L. Dobeš R. Kundrata R. - Kundrata I. Šifel R.
Náhradníci: Měchura M., Hroudný J., Lamáček L.
Absence: Holub L., Šťastný L., Šeďa R., Kundrata F.



"B" tým 9. kolo: Agro Milotice "B" - Sokol Kostelec 0 - 0
Branky:

Dorost 9. kolo: Baník Mikulčice - Agro Milotice 2 - 2
Branky: Kasan T., Novák Š.

Žáci 7. kolo: Agro Milotice - Sokol Kostelec 4 - 1
Branky: Klvaň 2, Nikl,

Přípravka 7. kolo: Baník Lužice - Agro Milotice 2 - 3
Branky: Antoš David, Nedvědický, Kutil


28.9. 2008 8. kolo Agro Milotice - Celtic Bořetice 2 - 1 (1-1)
Branky: Kundrata Ivo, Hofr Lukáš - Gehr

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Dobeš R. Kundrata L. - Šifel R. Hofr L. Kundrata R. Kundrata F. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Vaněk M., Hroudný J., Lamáček L., Vacula P.
Absence: Holub L., Balous J., Šeďa R.,


"B" tým 8. kolo:Sokol Terezín - Agro Milotice "B" 4 - 3
Branky: Lamáček, Novák, Měchura

Dorost 8. kolo: Agro Milotice - KEN Veselí nad Moravou 0 - 2
Branky:

Žáci 6. kolo: Mogul Vacenovice - Agro Milotice 4 - 0
Branky:

Přípravka 6. kolo: Agro Milotice - RSM Hodonín - Šardice 9 - 1
Branky: Polešovský 5, Antoš David 3, Nedvědický



21.9. 2008 7. kolo Doubravník - Agro Milotice 1 - 4 (0-1)
Branky: Kundrata Radek 2, Kundrata Ivo, Hofr Lukáš
ŽK: Dobeš Richard

Sestava Milotic:
Holub S. - Balous J. Neduchal R. Dobeš R. Šeďa R. - Šifel R. Hofr L. Kundrata R. Kundrata F. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Měchura M., Zajíc R., Lamáček L., Polášek Z.
Absence: Holub L., Vaněk M.

"B" tým 7. kolo: Agro Milotice "B" - Prušánky 1 - 0
Branka: Gál

Dorost 7. kolo: FC Vracov - Agro Milotice 1 - 5
Branky: Kasan T.3, Novák, Hartman Jan

Žáci 5. kolo: Agro Milotice - Sokol Vlkoš 4 - 7
Branky: Nikl 3, Neduchal

Přípravka 5. kolo: FC Vracov - Agro Milotice 0 - 8
Branky: Antoš David 5, Polešovský 2, Nedvědický



14.9. 2008 6. kolo Agro Milotice - Slavoj Podivín 1 - 1 (0-1)
Branky: Kundrata Radek (pen) - Dohnal
ČK: Hofr - Létal
ŽK: Hofr, Kundrata R., Šifel

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Hofr L. Holub L. Kundrata R. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Kundrata F., Dobeš R., Lamáček L., Mikéska M.


"B" tým 6. kolo: Dolní Bojanovice - Agro Milotice "B" 2 - 2
Branky: Měchura M., Lunga D.

Dorost 6. kolo: Agro Milotice - Agro Vnorovy 0 - 0

Žáci 4. kolo: Slavoj Moravany - Agro Milotice 1 - 5
Branky: Klvaň 2, Neduchal, Snopek, Vašulka

Přípravka 4. kolo: Agro Milotice - FK Šardice "B" 2 - 3
Branky: Antoš David, Kutil


7.9. 2008 5. kolo Sokol Kněždub - Agro Milotice 0 - 0
ŽK:Balous, Kundrata I.

Sestava Milotic:
Holub S. - Balous J. Holub L. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Hofr L. Dobeš R. Kundrata R. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Kundrata F., Vaněk M., Lamáček L. Zajíc R.

"B" tým 5. kolo: Agro Milotice "B" - Sokol Sobůlky 1 - 2
Branka: Kundrata Radek

Dorost 5. kolo: Sokol Kněždub - Agro Milotice 1 - 3
Branky: Kasan T.2, Chladil

Žáci 3. kolo: Agro Milotice - Nesyt Hodonín žačky 0 - 2
Branky:

Přípravka 3. kolo: Sokol Vlkoš - Agro Milotice 2 - 3
Branky: Antoš David, Polešovský, Kutil


31.8. 2008 4. kolo Agro Milotice - Sokol Vlkoš 4 - 1 (1-1)
Branky: Kundrata R., Šifel R., Hofr L., Šťastný L. - David G.
ŽK: Šifel, Kundrata I.

Sestava Milotic:
Holub S. - Balous J. Holub L. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Hofr L. Dobeš R. Kundrata R. - Kundrata I. Šťastný L.
Náhradníci: Budík P., Měchura M., Kundrata F., Polášek Z.
Absence: Vaněk M., Lamáček L., Hroudný J., Zajíc R.


"B" tým 4. kolo: Kovo Ždánice - Agro Milotice "B" 4 - 2
Branky: Novák O., Knotek M.

Dorost 4. kolo:Agro Milotice - Starý Poddvorov 3 - 1
Branky: Kasan T., Novák Š., Holub P.

Žáci 2. kolo Bukovany - Agro Milotice 5 - 2
Branky: Neduchal Z., Sedlář M.

Přípravka 2. kolo Agro Milotice - Kostelec 5 - 0
Branky: Antoš David 3, Polešovský, Kutil


24.8. 2008 3. kolo Hroz. Lhota - Agro Milotice 0 - 0
ŽK: Zajíc, Kundrata R., Hofr, Holub S., Balous
Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Hofr L. Dobeš R. Kundrata R. - Kundrata I. Lamáček L.
Náhradníci: Šťastný L., Hroudný J., Vacula P., Měchura M., Kundrata F.
Absence: Vaněk M., Holub L.


"B" tým 3. kolo: Agro Milotice "B" - Strážovice 1 - 1
Branky: Kundrata L.

Dorost 3. kolo: Hroz. Lhota - Agro Milotice 1 - 3
Branky: Kasan, Novák, Budík

Žáci 1. kolo Agro Milotice - Baník Lužice 4 - 7
Branky: Klvaň 3, Nikl

Přípravka 1. kolo Mogul Vacenovice - Agro Milotice 2 - 6
Branky: Antoš David 3, Polešovský 2, Kutil


17.8. 2008 2. kolo Agro Milotice - Sokol Lanžhot 2 - 2 (2-0)
Branky: Šifel, Hofr - Michál 2
ŽK: Balous, Šifel, Kundrata F.

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Balous J. Neduchal R. Šeďa R. - Kundrata F. Vaněk M. Dobeš R. Kundrata R. - Šifel R. Hofr L.
Náhradníci: Šťastný L., Hroudný J., Vacula P., Lamáček L.
Absence: Kundrata I., Holub L.
 

"B" tým 2. kolo: Svatobořice "B" - Agro Milotice "B" 0 - 2
Branky: Lamáček, Kundrata F.

Dorost 2. kolo: Agro Milotice - Sokol Petrov 4 - 1
Branky: Kasan 2, Novák, Ingr


10.8. 2008 1. kolo Sokol Hlohovec - Agro Milotice 1 - 2 (0-0)
Branky:
Knoflíček - Šifel, vlastní
ŽK: Liščinský, Mlátilík, Pekár, Konečný, Jaborník - Zajíc, Neduchal, Hofr, Šifel, Kundrata R.
Rohy: 1 - 11 Střely mimo: 6 - 5 Střely na branku: 2 - 7

Sestava Milotic:
Holub S. - Zajíc R. Holub L. Neduchal R. Šeďa R. - Šifel R. Vaněk M. Dobeš R. Kundrata R. - Kundrata I. Hofr L.
Náhradníci: Kundrata F., Hroudný J., Vacula P., Lamáček L.
Střídání: 34´ Kundrata F. za Holub L., 86´ Lamáček za Kundrata F., 89´ Hroudný za Vaněk M.
Absence: Šťastný L., Balous J.


"B" tým 1. kolo: Agro Milotice "B" - Násedlovice 2 - 0
Branky: Lamáček, Lunga D.

Dorost 1. kolo: Moravský Písek - Agro Milotice 1 - 10
Branky: Kasan 3, Novák 3, Holub, Chladil, Ingr, Mikéska Martin

Přípravné zápasy

3.8. 2008 FC Veselí nad Moravou - Agro Milotice 5 - 2 (3-2)
Branky: Kundrata R., Šifel

Sestava Milotic: Holub S. - Zajíc R. Neduchal R. Hroudný J.. Knotek P. - Vaněk M. Kundrata F. Hofr L.. Kundrata R. - Kundrata I. Šifel R.
Náhradníci:
Dobeš R. Novák O., Lamáček L., Balous J., Vacula P.
Absence: Šťastný L., Holub L., Pekařík R., Šeďa R., Kundrata L.


"B" tým: Agro Milotice - Sokol Žeravice 4 - 1
Branky: Lamáček, Kotásek, Lunga D., Kasan

 

26.7. 2008 Agro Milotice - Sokol Podluží 2 - 3 (0-1)

Branky: KundrataR., Hofr L.


Sestava Milotic:
Holub S. - Kundrata L. Neduchal R. Zajíc R. Šeďa R. - Hroudný J. Kundrata F. Vaněk M. Kundrata R. - Hofr L. Šifel R.
Náhradníci: Měchura M. Novák O., Lamáček L., Vacula P.
Absence: Šťastný L., Holub L., Pekařík R., Kundrata I., Dobeš R., Balous J.

"B" tým: Agro Milotice - Baník Ratíškovice 1 - 7

Branka: Kundrata F.

Dorost: Agro Milotice - Baník Dubňany 1 - 2
Branka: Holub P.

20.7. 2008 Slavoj Rohatec - Agro Milotice 4 - 1 (0-1)
Branka:Kundrata I.


Sestava Milotic:Vacula -Knotek Antoš Z. Balous Hroudný J. - Šifel Dobeš Lamáček Vaněk - Novák Kundrata I.
Náhradníci: Kundrata F., Hartman, Neduchal, Lunga D.,
 


Dorost: Rohatec - Milotice 4 - 0

13.7. 2008 Agro Milotice - 1. FC Kyjov 1 - 2 (0-1)

Branky:Novák O. - Ondráš, Přikryl (pen)

Sestava Milotic:
Holub - Knotek Zajíc Balous Šeďa - Vaněk Hofr Dobeš Kundrata R. - Šifel Kundrata I.

Náhradníci: Měchura, Hroudný, Vacula, Novák, Bidmon

Dorost: Bukovany - Milotice 0 - 6
Branky: Kasan 2, Novák 2, Hartman Jakub, Holub